KUCHAŘSKÝ WORKSHOP PO BENGÁLSKU pod vedením zkušené kuchařky Papii Ghoshal

Místo: 
HIMÁLAJSKÉ CENTRUM POTALA - Horovo náměstí 3, Praha 8 - Libeň

KUCHAŘSKÝ WORKSHOP

* dozvíme se, co je základem indické a zejména bengálské kuchyně, jaké jsou typické ingredience a jaká se používají koření a přísady

* připravíme společně potraviny a přísady a budeme vařit – připravíme si tradiční bengálské menu - vyzkoušíme něco vegetariánského, něco s masem i sladký moučník a nápoje

* společně prostřeme a co jsme si navařili, to si sníme

* domů si odneseme recepty, praktickou zkušenost a kulinářský zážitek

* zbudou-li nám síly a čas, připravíme malou ochutnávku na následnou úplňkovou party

Veškeré potraviny předem nakoupí organizátor, originální přísady a koření přivezla Papia přímo z Indie, vše v ceně kurzu.

kurz vaření včetně materiálu: 500,- Kč – v ceně je započítáno i vstupné na film